Tropical Mango vanilla breakfast bowl – tropisk mango-vanilje-morgenmad

Standard

image

If you are a fan of tropical ingredients you should try this breakfast bowl. Make it the night before to let the chia seeds soak. Even if your mornings are bussy, you can enjoy a breakfast made with love and fresh ingredients.

You’ll need :
Mango
Vanilla yoghurt
Chia seeds
Big Coconut flakes (e.g. urtekram)
Options: yellow raisins, granola

For 1 person:
In a blender mix half a mango, Vanilla yoghurt and shedded ginger to reach desired consistency and taste.

Pure the mixture into a small bowl, add 2 tsp chia seeds, 1-2 tbsp coconut flakes, and some yellow raisins if you like.

Fridge over night

Serve with homemade granola on top if you like

You can also enjoy the blended ingredients with granola (without chia, coconut, raisins etc)

____________
Hvis du som mig er helt skør med tropiske ingredienser, vil du helt sikkert kunne lide denne morgenret.
For at udbløde chiafrøene laves retten aftenen før, så selv på en hektisk morgen kan du forkæle dig selv og drømme dig mod varme himmelstrøg

Du skal bruge:
Vaniljeyoghurt
Mango
Frisk ingefær
Chia
Store Kokosflager (ex urtekram)
Valgfri: hjemmelavet musli, gule rosiner

Til en person:
Blend en halv mango med Vaniljeyoghurt og reven ingefær indtil du er tilfreds med smag og konsistens.

Hæld det i en lille skål, tilsæt 2 tsk chia, 1-2 spsk kokosflager og evn rosiner.

Dæk skålen med et låg og sæt den i køleskabet natten over

Server evn med musli på toppen

___
Du kan også bare spise de blendede ingredienser med musli på toppen 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s