gammeldags æggekage/ Traditional Danish Omelet

Standard

image

for 2 personer                  for 2 persons

6 æg                                    6 egg

1½ tsk maizena                   1½ tsp maizena or flour

2 dl mælk                             2 dl milk

½-1 tsk salt                         ½-1 tsp salt

friskkværnet peber            freshly ground pepper

pisk ingredienserne sammen, og hæld massen på en smurt pande. Varm på 1 i ½ time til den er fast hele vejen igennem og ikke brænder på i bunden. pynt med purløg og tomat. server med et stykke (ristet) rugbrød og lidt salat.

whisk ingredients together and add to a buttered pan. Warm on low heat for about half an hour until it is firm. garnish with chives and tomatoes. Serve with rye bread (toasted or not) and salad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s